Nieuws

Themamiddag Bodemkwaliteit op zand

Gepubliceerd op
6 februari 2018

Over de effecten van organische stof op opbrengst, bodemkwaliteit en stikstofverliezen.

Afgelopen jaar zijn de resultaten van 6 jaar Bodemkwaliteit op Zand (systeemonderzoek op WUR proeflocatie Vredepeel) geanalyseerd. De resultaten van dit onderzoek willen we graag aan u presenteren op een kennismiddag op 7 maart.

De themamiddag is gericht op eenieder die op een of andere wijze betrokken is bij de problematiek van organische stofbeheer, bodemkwaliteit en stikstofverliezen in de landbouw in het Zuidelijk Zandgebied. Tijdens deze middag zullen we stilstaan bij de resultaten uit het project, resultaten uit ander onderzoek waarbij de effecten van organische stof op stikstofverliezen is onderzocht, en zijn er presentaties van gerelateerde projecten.

Datum: woensdag 7 maart 2018
Tijd: 13:00 tot 17:00 uur
Locatie: Café-restaurant Roelanzia, Lovinckplein 2 te Ysselstein (Let op: de locatie is veranderd ten opzichte van eerdere aankondigingen. De themamiddag vindt dus niet in Vredepeel plaats).

Binnenkort zullen we het uitgebreide programma bekend maken. Op dat moment zijn dan ook de twee rapportages over het onderzoek Bodemkwaliteit op Zand klaar. In verband met een beperkt aantal plaatsen wordt u vriendelijk verzocht om u aan te melden voor deze middag. Weet u nu al dat u aanwezig kunt zijn? Geef dit dan aan via de volgende link: https://goo.gl/forms/MuURM6lm5OjGucH63

We hopen u te zien op de themamiddag op 7 maart. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, maar wordt u wel graag op de hoogte gehouden van de resultaten? Geef dit aan via de link. U wordt uitgenodigd om deze uitnodiging naar collega's en andere geïnteresseerden door te sturen.

Download de uitnodiging :